Witam
Koledzy mam kilka pytań, na które poszukuję odpowiedzi:
1. Czy w O1 1.6 AAE przed liftingiem podczas wymiany klocków hamulcowych z przodu można podłączyć kabelek od klocków do czujnika zużycia klocków? czy w ogóle jest tam gdzie go podłączyć?
2. Czy próbował ktoś w tej wersji montować komputer pokładowy?
3 Jak wymienić filtr paliwa i gdzie go poszukiwać?
Komputer pokładowy - zużycie paliwa, średnie zużycie , ilość km do kolejnego tankowania....
Tutaj nie pomogę, ponieważ takowy posiadam fabrycznie (poza zasięgiem na baku). Chyba to nie będzie łatwa instalacja. Nie słyszałem, żeby ktoś montował sobie komputer. A Ty na pewno nie masz komputera :?: Jakie masz wyposażenie :?:
ja też mam u siebie komputer wersja GLX ale szczerze do czego ci potrzebny ten komputer? dla mnie zbędny wydatek
Ja mam natomiast do was inne pytanie macie założone wygłuszenie na ścianie grodziowej od strony silnika? Moja octa jest z grudnia 97 i nie ma tego wygłuszenia.
Niedawno kupiłem seata Toledo 1.6 sr (102km) i tam jest wygłuszenie ciekaw jestem jak jest u was.
ja w swojej byłem LX nie miałem kompa i będzie problem z zalożeniem go ponieważ wersja LX nie posjada modułu komfortu, o tempomacie tez mozesz zapomnieć
Wygłuszenia ściany grodziowej też nie posiadałem a miałem 99 r.
W mojej tego wygłuszenia nie ma. Też wersja GLX i też z końca 97 roku.
Ja w swojej GLXi z 2000r. mam wygłuszenie ściany grodziowej, ale nie mam wygłuszenia maski... Chciałem ostatnio nawet kupić, ale po lekturze forum wnioskuję, że niewiele to zmieni... :|
karol0012, przyciemniałem chyba z 7 lat temu i dałem 260zł jak dobrze pamiętam na wiosne będę przyciemniał w toledo II i ciekaw jestem czy coś zdrożało
Viniu, wychodzi, że w tych mocniejszych silnika już jest to wygłuszenie i przez to jest dużo ciszej
Komentarz